Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Ilmoittaudu-Akkuna ja se on päivitetty 11.10.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki-ICT 11.10.2022.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset pääosin.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö

Palvelussa ei ole havaittu puutteita, mutta yksittäisen ilmoittautumisen toteutuksessa voi ilmetä puutteita saavutettavuudessa.

Näissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyden joko ilmoittautumisen yhteydessä esitettyyn tahoon tai antamaan Akkunan-kehityspalaute sivulla palautetta.

Ilmoittautuminen voidaan vastaanottaa muulla tapaa esimerkiksi puhelimitse ja ilmennyt puute korjataan mahdollisimman nopeasti.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautetta voi antaa Akkunan-kehityspalaute sivulla.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000